Smarthus

Et smarthus er en moderne og høyteknologisk løsning som gjør det enkelt å styre ditt elektriske anlegg. Vi installerer og programmerer komplette, integrerte løsninger i din bolig slik at du enkelt kan styre elektronikken fra mobil, nettbrett eller PC. Vi bruker alle våre leverandører aktivt i oppbygning og tilpassing av systemene, slik at du får dekket dine behov og oppfylt dine ønsker.

Intelligente og integrerte løsninger

Med et smarthus får du muligheten til å styre lys og varme ved hjelp av intelligent teknologi i huset. Det innebærer muligheten til ikke lenger å ha tradisjonelle lysbrytere tilknyttet alle lyspunkter i boligen, men å heller kunne styre alt fra ett og samme sted. Dette gjelder også blant annet styringen av lyd, solskjerming og varme.

Et system som tilpasses dine behov


De intelligente og moderne løsningene sørger for høy komfort for de som bor i boligen. Vi hjelper deg med å planlegge og utvikle systemet slik at det tilpasses dine daglige behov. Dette er et fleksibelt system som enkelt kan endres og tilpasses på nytt dersom dine behov skulle endre seg med tiden.

Vær miljøvennlig og spar energi


Disse moderne systemene er ofte mer miljøvennlige enn tradisjonelle elektroniske løsninger. Med smarthus-løsninger kan du sørge for et behagelig inneklima når du er hjemme og at lys-, varme- og ventilasjonsanleggene dine bruker mindre energi når du ikke er hjemme. Alt dette fungerer uten at du trenger å bruke tid på å administrere de ulike elektriske systemene i ditt hjem.

Dette er også en svært gunstig løsning for næringsbygg som for eksempel kontorlokaler og hytter. I og med at dette ikke nødvendigvis er i bruk hver dag, kan det være energieffektivt å kontrollere systemene med automatiske innstillinger.

Ulike smarthus-løsninger vi fører

  • KNX Smarthus
  • xComfort Smarthus
  • Gira eNet
  • Smart Home

Kontakt oss for spørsmål om smarthus


Har du spørsmål om smarthus?

Kontakt oss her for en uforpliktende og hyggelig prat.